News

Patrick Marce kiest kleur en gaat voor RoodHitBlauw Producties

todayoktober 17, 2022 28

Background
share close

Rood-Hit-Blauw producties en Bosschenaar Patrick Marce hebben een overeenkomst gesloten. Patrick MarceIk heb Ronald Visch in het verleden al eens gesproken tijdens het levenslied in Den Bosch. Daarnaast adviseerde mijn producer Kees Tel mij ook contact op te nemen met het RHB label. Rood-Hit-Blauw Producties Ronald heeft een goed en betrouwbaar label dat weet ik al wel, nu hoop […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bastiaan Ragas zingt over zichzelf in DAAR ZIE IK NEDERLAND

Eindelijk is er de opvolger van Op de bonnefooi uit. Daar zie ik Nederland deze single is wederom samen met René Karst geschreven. Volgens Bastiaan gaat het over hem en alle stamkroegen van Nederland. En ja, mijn hond heet Nappie (Napoleon) en die kent de route als geen ander. Edwin van Hoevelaak tekende voor de […]

todayoktober 17, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%