News

Bastiaan Ragas zingt over zichzelf in DAAR ZIE IK NEDERLAND

todayoktober 17, 2022

Background
share close

Eindelijk is er de opvolger van Op de bonnefooi uit. Daar zie ik Nederland deze single is wederom samen met René Karst geschreven. Volgens Bastiaan gaat het over hem en alle stamkroegen van Nederland. En ja, mijn hond heet Nappie (Napoleon) en die kent de route als geen ander. Edwin van Hoevelaak tekende voor de […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Wim Florack is terug met nieuwe single WONDER VAN JOU

Het was alweer even geleden dat Wim Florack van zich heeft laten horen met nieuwe muziek. Na zijn laatste single 'Mijn Hart' bleef het even stil rondom de Brabantse zanger. Maar nu is hij terug met Wonder van Jou, een single waarmee hij zijn oude vertrouwde soundje, zoals van Mooiste Meisje van de Wagen, en […]

todayoktober 16, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%