News

Wim Florack is terug met nieuwe single WONDER VAN JOU

todayoktober 16, 2022

Background
share close

Het was alweer even geleden dat Wim Florack van zich heeft laten horen met nieuwe muziek. Na zijn laatste single ‘Mijn Hart’ bleef het even stil rondom de Brabantse zanger. Maar nu is hij terug met Wonder van Jou, een single waarmee hij zijn oude vertrouwde soundje, zoals van Mooiste Meisje van de Wagen, en […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marc Didden zingt over de Kouvenderstraat

Nadat Marc Didden een aantal cd-singles uitbracht waaronder Heële (2012), Wij (2013), Mensen met kloten (2014) en Liefhebben (2016), was het op muziekgebied stil rondom hem. Hij ging zich richten op andere zaken. Zo schreef hij in 2018 de biografie 60 Jaar Ria Valk, waarvan hij met Han Peekel voor NPO 1 een TV Monument […]

todayoktober 15, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%