News

Menno Aben gaat door tot MORGENVROEG

todayoktober 15, 2022

Background
share close

Menno Aben vond het na een Lange hete zomer tijd voor een nieuwe single. Met een nieuw productieteam is het eerste resultaat meer dan gelukt. Menno: Na een goede periode bij Van Hoevelaak Records vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Ik kwam via mijn boekingskantoor in contact met Rob van Zuilen en Rowan […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jamie van Boxtel luidt nieuwe fase in met CASANOVA

Met de single Casanova luidt de inmiddels 18-jarige Jamie van Boxtel uit het Brabantse Vlijmen een nieuwe fase in in zijn zangcarrière. Hiermee neemt hij afscheid van zijn status als “kindsterretje” en presenteert hij zich als een volwassen jongenman. Zijn passie’s zijn nog steeds zingen, voetballen en vissen, maar inmiddels is zijn interesse ook gewekt […]

todayoktober 14, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%