News

Marc Didden zingt over de Kouvenderstraat

todayoktober 15, 2022

Background
share close

Nadat Marc Didden een aantal cd-singles uitbracht waaronder Heële (2012), Wij (2013), Mensen met kloten (2014) en Liefhebben (2016), was het op muziekgebied stil rondom hem. Hij ging zich richten op andere zaken. Zo schreef hij in 2018 de biografie 60 Jaar Ria Valk, waarvan hij met Han Peekel voor NPO 1 een TV Monument […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Johnny Eissing maakt comeback met DOM DIEDELDIE DOM

Dat Nederlandstalige muziek leeft als nooit te voren is meer dan ooit duidelijk. Vele grote evenementen worden georganiseerd rondom het fenomeen Piratenmuziek en deze worden gretig bezocht door vele tienduizenden mensen. In 1985 scoorde Johnny Eissing een grote piratenhit met zijn single Mijn grote wens die tot op de dag van vandaag nog regelmatig te […]

todayoktober 15, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%