News

Dewi Moonen lanceert debuutsingle ZONDER HET TE WETEN

todayoktober 15, 2022

Background
share close

Zangeres Dewi Moonen is geboren in Goirle en in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige zangeres. Na diverse optredens voor publiek, ontstond langzaam maar zeker de wens om een eigen single uit te brengen. Ze hoopt hiermee een breder publiek aan te spreken en nog veel meer te mogen optreden. Nu is dan eindelijk […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jamie van Boxtel luidt nieuwe fase in met CASANOVA

Met de single Casanova luidt de inmiddels 18-jarige Jamie van Boxtel uit het Brabantse Vlijmen een nieuwe fase in in zijn zangcarrière. Hiermee neemt hij afscheid van zijn status als “kindsterretje” en presenteert hij zich als een volwassen jongenman. Zijn passie’s zijn nog steeds zingen, voetballen en vissen, maar inmiddels is zijn interesse ook gewekt […]

todayoktober 14, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%