News

Antonio Holsken op RTL5 te bewonderen in real life soap

todayoktober 15, 2022 1

Background
share close

Binnenkort zal Antonio te zien zijn op RTL5 in een 8-delige de real life soap Bij Ons Op Het Kamp. Hiervoor is Antonio in de afgelopen maanden intensief gevolgd door een camera ploeg vanuit zijn woonwagen tot op zijn vakantie adres. Ook zal de nieuwe single Jouw Lach uitvoerig te zien en te horen zijn […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jamie van Boxtel luidt nieuwe fase in met CASANOVA

Met de single Casanova luidt de inmiddels 18-jarige Jamie van Boxtel uit het Brabantse Vlijmen een nieuwe fase in in zijn zangcarrière. Hiermee neemt hij afscheid van zijn status als “kindsterretje” en presenteert hij zich als een volwassen jongenman. Zijn passie’s zijn nog steeds zingen, voetballen en vissen, maar inmiddels is zijn interesse ook gewekt […]

todayoktober 14, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%