News

Maakt Willem Barth met nieuwe single DELEN KAN IK JE NIET relationele problemen bespreekbaar??

todayoktober 14, 2022

Background
share close

Ga er maar even voor zitten en laat de tekst van de splinternieuwe nieuwe single van Willem Barth, getiteld Delen Kan Ik Je Niet, goed op je inwerken. Ongetwijfeld zal het een aantal mensen aan het denken zetten. Willem zingt namelijk over het gevoel dat iemand krijgt als er bepaalde signalen worden afgegeven die “vertellen” […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

DJ Timmie Tirol doet het 1x voor

De kleinste DJ van Europa heeft de smaak te pakken. Hij heeft een bomvolle agenda en vliegt van het ene Oktoberfest naar het andere Bierfest. Momenteel ook om daar zijn nieuwe single te promoten. In samenwerking met 2 bebaarde backing vocals maakte hij de single Oktoberfeest waarin hij het publiek uitdaagt met hem mee te […]

todayoktober 13, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%