News

Jamie van Boxtel luidt nieuwe fase in met CASANOVA

todayoktober 14, 2022

Background
share close

Met de single Casanova luidt de inmiddels 18-jarige Jamie van Boxtel uit het Brabantse Vlijmen een nieuwe fase in in zijn zangcarrière. Hiermee neemt hij afscheid van zijn status als “kindsterretje” en presenteert hij zich als een volwassen jongenman. Zijn passie’s zijn nog steeds zingen, voetballen en vissen, maar inmiddels is zijn interesse ook gewekt […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Trompettiste Jackie-T tekent overeenkomst met HMW Management en TV-Producties en Tunes Productions

Dat een optreden tijdens een TV-opnamedag van het muziekprogramma Hollandse Hitmix verstrekkende gevolgen voor Jackie-T zou hebben had niemand op dat moment verwacht. In het centum van Hilversum verzorgde ze met haar kenmerkende rode trompet een spetterende afterparty. Daar is door TV-producent Hans Wennekes, uitvoerend producent Marja Willems en Ronald Visch van Tunes Productions nog lang […]

todayoktober 14, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%