News

DJ Timmie Tirol doet het 1x voor

todayoktober 13, 2022

Background
share close

De kleinste DJ van Europa heeft de smaak te pakken. Hij heeft een bomvolle agenda en vliegt van het ene Oktoberfest naar het andere Bierfest. Momenteel ook om daar zijn nieuwe single te promoten. In samenwerking met 2 bebaarde backing vocals maakte hij de single Oktoberfeest waarin hij het publiek uitdaagt met hem mee te […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Colinda en Daisy presenteren splinternieuwe single HIJ IS ZO STOUT

Colinda en Daisy zijn inmiddels bezig met hun tweede duettenjaar. Dat heeft ondertussen al geresulteerd in een groot aantal bewerkte covers die t.z.t. op een album geplaatst gaan worden. Het is dan ook zeer opmerkelijk te noemen dat ze nu met een splinternieuwe single komen die de aanstekelijke titel Hij is zo stout meekreeg. Zoals […]

todayoktober 13, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%