News

Colinda en Daisy presenteren splinternieuwe single HIJ IS ZO STOUT

todayoktober 13, 2022

Background
share close

Colinda en Daisy zijn inmiddels bezig met hun tweede duettenjaar. Dat heeft ondertussen al geresulteerd in een groot aantal bewerkte covers die t.z.t. op een album geplaatst gaan worden. Het is dan ook zeer opmerkelijk te noemen dat ze nu met een splinternieuwe single komen die de aanstekelijke titel Hij is zo stout meekreeg. Zoals […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

De Broederschap..5 zangers… een nieuw geluid

De Broederschap bestaat uit Bryan B., Gino Politi, Björn Kragt, Jurgen Jonkers en Rob Janssen (die ook creatief verantwoordelijk is voor de vertaling en de videoclip). Deze 5 zangers zijn al jaren bekend in de muziekwereld en hebben ieder op hun eigen wijze hun zangcarrière vorm gegeven. Een unieke combinatie van 5 doorleefde stemmen vol […]

todayoktober 12, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%