News

De Broederschap..5 zangers… een nieuw geluid

todayoktober 12, 2022

Background
share close

De Broederschap bestaat uit Bryan B., Gino Politi, Björn Kragt, Jurgen Jonkers en Rob Janssen (die ook creatief verantwoordelijk is voor de vertaling en de videoclip). Deze 5 zangers zijn al jaren bekend in de muziekwereld en hebben ieder op hun eigen wijze hun zangcarrière vorm gegeven. Een unieke combinatie van 5 doorleefde stemmen vol […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bart Schuermans zingt over EEN MAANDAG ZONDER KATER

Bart Schuermans laat met z’n nieuwe single Een maandag zonder kater horen dat hij veel meer in zijn mars heeft dan alleen het vertolken van carnavalsmuziek. Omdat hij zich vanaf nu meer op de kaart wil zetten als allround (feestartiest), is Bart een samenwerking aangegaan met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Met name […]

todayoktober 12, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%