News

BenooZ tovert met nieuwe single EINDE VERHAAL heel iets anders uit zijn muzikale hoed

todayoktober 12, 2022

Background
share close

Einde verhaal is de titel van de nieuwe single van BenooZ die zoals gewoonlijk bij platenlabel Rood-Hit-Blauwverschijnt. Het is inmiddels de tiende plaat die BenooZ alias Ben van Hoof lanceert. Benooz staat bekend als een zanger die verschillende stijlen vertolkt. Ook nu weer krijgt hij het voor elkaar om weer eens iets heel anders uit zijn muzikale […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

DA IS SO VIEL LIEBE is de nieuwe single van Anita en Rene

Het duo Anita & René komt uit het Limburse Kerkrade en bestaat uit Anita Bonnema en René Krans Ze hebben onlangs een nieuwe single uitgebracht met de titel “Da is so viel liebe”. Ze hebben bewust weer voor een Duitstalig nummer gekozen omdat de liefde voor de Duitse schlager hun leven op muziekgebied beheerst. Beiden […]

todayoktober 11, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%