News

DA IS SO VIEL LIEBE is de nieuwe single van Anita en Rene

todayoktober 11, 2022 1

Background
share close

Het duo Anita & René komt uit het Limburse Kerkrade en bestaat uit Anita Bonnema en René Krans Ze hebben onlangs een nieuwe single uitgebracht met de titel “Da is so viel liebe”. Ze hebben bewust weer voor een Duitstalig nummer gekozen omdat de liefde voor de Duitse schlager hun leven op muziekgebied beheerst. Beiden […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Maico scoort met hardstyle remix van WE DOEN NOG EEN DRANKJE

Op 14 januari dit jaar is de hit We Doen Nog een Drankje van de Enschedese zanger Maico opnieuw uitgebracht in een beukende hardstyle remix geproduceerd door KNSHA in samenwerking met de Enschedese volkszanger. Na de succesvolle gelijknamige single uit 2020 scoort de zanger nu met de remix ook goed op spotify en heeft de […]

todayoktober 10, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%