News

Maico scoort met hardstyle remix van WE DOEN NOG EEN DRANKJE

todayoktober 10, 2022

Background
share close

Op 14 januari dit jaar is de hit We Doen Nog een Drankje van de Enschedese zanger Maico opnieuw uitgebracht in een beukende hardstyle remix geproduceerd door KNSHA in samenwerking met de Enschedese volkszanger. Na de succesvolle gelijknamige single uit 2020 scoort de zanger nu met de remix ook goed op spotify en heeft de […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dario komt met nieuwe versie van SUZANNE

Met Suzanne presenteert ras-Amsterdammer Dario een geheel eigen bewerking van de klassieker van V.O.F. De Kunst uit 1983. “Ik heb ‘Suzanne’ nu een paar keer op de bühne gebracht en de tent gaat op zijn kop. Ik heb heel veel vertrouwen in deze single” vertelt Dario trots. Het podiumdier scoorde eerder al grote hits met […]

todayoktober 7, 2022 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%