News

Danny Poppinghaus gaat er weer volop tegen aan en presenteert uptempo single HOE ZOU JE DOEN

todayoktober 7, 2022 1

Background
share close

Hoe zou je doen als ik jou kus en je liefhad. Daar kom je maar op één manier achter door de daad bij het woord te voegen en afwachten wat de avond allemaal gaat brengen. Dat is in vogelvlucht de vraag die gesteld wordt in de nieuwe single Hoe Zou Je Doen waarmee Danny Poppinghaus […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jos Bosma maakt de tongen los met swingende single SEXY DING

De nieuwe single Sexy Ding van Jos Bosma kan omschreven worden als een niet alledaagse productie die oorspronkelijk uit Amerika afkomstig is. De titel Sexy Ding heeft Jos helemaal zelf bedacht. De tekst komt ook uit zijn eigen pen. Als je het nummer hoort verklaart de titel een hoop. De opnames vonden plaats bij Oliver […]

todayoktober 6, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%