News

Jos Bosma maakt de tongen los met swingende single SEXY DING

todayoktober 6, 2022 1

Background
share close

De nieuwe single Sexy Ding van Jos Bosma kan omschreven worden als een niet alledaagse productie die oorspronkelijk uit Amerika afkomstig is. De titel Sexy Ding heeft Jos helemaal zelf bedacht. De tekst komt ook uit zijn eigen pen. Als je het nummer hoort verklaart de titel een hoop. De opnames vonden plaats bij Oliver […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Pierre Kleinjans gooit het roer om met IN HET AVONDLICHT

Pierre Kleinjans gooit het roer muzikaal gezien enigszins om. Dat is duidelijk te horen als je zijn nieuwesingle In het avondlicht vanuit je luie stoel beluistert. Dat is toch één van de favoriete plekjes waarde muziek van deze uit Capelle aan den IJssel afkomstige zanger het beste tot z’n recht komt. Pierre isbovendien ontzettend blij […]

todayoktober 5, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%