News

Ron Besselink geeft lied HIER HEB IK LANG OP GEWACHT van Janske behoorlijke opknapbeurt

todayoktober 5, 2022

Background
share close

De eerste single die van Ron Besselink bij platenlabel Rood-Hit- Blauw verschijnt is de meezinger Hier heb ik lang op gewacht. Het betreft een verfrissende bewerking op de originele versie van Janske die uit 1992 dateert. De kans is groot dat, als je het refrein hoort, je gewoon na al die jaren gewoonweg de vervolgzin Jij gaf mij opnieuw de kracht, ik […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dennis van Dijkhuizen presenteert vrolijke uptempo najaarsplaat

Dennis van Dijkhuizen o.a. bekend van Onder je balustrade, Parla mi d'amore en vele andere liedjes, komt met een vrolijke najaarsplaat plaat getiteld VANAVOND Feestversie 2022. Na zijn breed opgepikte zomerhit Maar ondanks alles, is het een goede opvolger in het volkse segment. Het betreft een eigen liedje uit 2017 die in een eigentijds, feestelijk jasje is gestoken. Dennis liep al […]

todayoktober 4, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%