News

In de Polonaise met de LEDERHOSE POLKA van Peter Plotseling

todayoktober 5, 2022

Background
share close

Peter Plotseling is al jaren een bekende naam op de diverse podia. Waar Plotseling komt is het altijd feest in de tent. Hij is regelmatig te vinden op Mega Piratenfeesten, promsconcerten, attractieparken, bruiloften, carnavalszittingen en vele feesttenten in Limburg en Brabant. Hij maakte vele apres-ski deuntjes waarvan er enkele zelfs de hitparade haalden. Peter schrijft zelf nummers, maar […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Albert van Benthem brengt met zijn nieuwe single ONDERSTEBOVEN vrolijkheid in de herfst

Na het enorme succes van De Hollandse Zon die vorig jaar als een wervelwind de playlisten van de Nederlandstalige radiostations wist te bereiken, komt Albert van Benthem nu met een plaat die vrolijkheid brengt in de herfst. Het betreft de feelgood single Ondersteboven die volgens Albert het juiste sfeertje brengt. Naast heerlijke gitaargeluiden is er ook een vleugje […]

todayoktober 5, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%