News

Feestzanger René zet met nieuwe single ODE AAN DE VRIJE RADIO zendpiraten in het zonnetje

todayoktober 1, 2022

Background
share close

Al vele jaren is William ten Kate de vaste cameraman van Feestzanger René. In 2021 maakten ze een rondje lang diverse radiostations in België. Dat leverde overigens ontzettend veel positieve reacties op. Tijdens deze trip kwam William met het geweldige idee om een ode te brengen aan de jongens van de vrije radio en de […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Klazina komt wederom met prachtig levenslied

Muziek is een medicijn. Dat is de boodschap van de nieuwe single Zing met mij van Klazina. Zoals we van Klazina Jonker gewend zijn, is de plaat weer een levenslied. De sound is echt mijn ding, lekker volks, vertelt ze over haar single. Dat is ook niet zo raar, gezien haar vaste producer Manfred Jongenelis […]

todayseptember 30, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%