News

Vlaamse zangeres Dana Winner lanceert nieuwe single LATER IS VAN JOU in Nederland

todayseptember 30, 2022 1

Background
share close

De Vlaamse zangeres Dana Winner brengt na de lancering in België nu ook in Nederland haar nieuwe single Later Is Van Jou uit. Het is een aanstekelijk, up-tempo en poppy nummer met meezingbaar refrein en een melodie die lang in je hoofd blijft hangen. Dana: Een kind is een spiegelbeeld van jezelf. Je moet ze […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Zangeres Cathelijne Isabelle brengt tweede single uit

De 17-jarige zangeres Cathelijne Isabelle brengt op vrijdag 30 september haar tweede single, getiteld Drifting Soul uiy. De bijbehorende videoclip verschijnt op woensdag 5 oktober. Het nieuwe liedje van Cathelijne Kort, bekend onder de artiestennaam Cathelijne Isabelle, is een mix van tropical house en pop, kortweg tropipop. De track is de opvolger van haar debuutsingle […]

todayseptember 29, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%