News

Marius steekt BYE BYE BELINDA in nieuwe jas

todayseptember 28, 2022

Background
share close

Marius is erg tevreden over de samenwerking die hij in het voorjaar van 2022 met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is aangegaan. Geruime tijd was Marius al aan het denken over de opvolger van Dat komt door jou. Omdat veel artiesten, en dan met name Robert Pater, grote successen boeken met het bewerken […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Gezellig inhaken en meedeinen met ADIEU CHERIE van Perry Zuidam

Perry is in de afgelopen weken de studio ingedoken om samen met Laurens van Wessel een nieuwe single op te nemen. Zoals we de afgelopen jaren van Perry gewend zijn geraakt een vrolijke meezinger en dit keer een inhaker. Tijdens mijn optredens zong ik nog geen “eigen” wals en dus vond ik het moment daar […]

todayseptember 28, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%