News

Hans de Mutte presenteert feestplaat MAAK DE GLAZEN VOL

todayseptember 28, 2022

Background
share close

In navolging van z’n debuutsingle Dan begint ’t te leven, die hij ter ere van z’n 50ste verjaardag cadeau kreeg van z’n vrouw, heeft Hans de Mutte wederom gekozen om bij The Boom! Music Studio een nieuwe feestplaat op te nemen. Samen met Frank Verkooyen is er een productie ontstaan die als het ware op […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marius steekt BYE BYE BELINDA in nieuwe jas

Marius is erg tevreden over de samenwerking die hij in het voorjaar van 2022 met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is aangegaan. Geruime tijd was Marius al aan het denken over de opvolger van Dat komt door jou. Omdat veel artiesten, en dan met name Robert Pater, grote successen boeken met het bewerken […]

todayseptember 28, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%