News

Dik en Gezellig maakt megaklapper van BZBs publiekslieveling KONING PINTENMAN

todayseptember 28, 2022 1

Background
share close

Dat de mannen van Dik en Gezellig steeds meer terrein winnen in Nederland is een feit. Vrijwel elk weekend staat het bonte gezelschap wel ergens geboekt in Nederland. Vooral bij schuurfeestjes in boerendorpjes worden de heren als helden ontvangen. Dat is ook precies de doelgroep waar ze het voor doen. Gewoon lekker uit je dak […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Arie Post met ultieme kroeg kneiter BIERTJE EN EEN BITTERBAL

Na het uitbrengen van eerste single Kleine vriend die opgedragen is aan zijn zoon Jesse, komt Arie Post nu met zijn 2e nieuwe single BIERTJE EN EEN BITTERBAL. Het is een nummer met een knipoog en Arie hoopt dan ook dat het publiek deze feestplaat massaal zal meezingen in alle kroegen en feesttenten. BIERTJE EN EEN BITTERBAL, wie kent deze […]

todayseptember 26, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%