News

Arie Post met ultieme kroeg kneiter BIERTJE EN EEN BITTERBAL

todayseptember 26, 2022

Background
share close

Na het uitbrengen van eerste single Kleine vriend die opgedragen is aan zijn zoon Jesse, komt Arie Post nu met zijn 2e nieuwe single BIERTJE EN EEN BITTERBAL. Het is een nummer met een knipoog en Arie hoopt dan ook dat het publiek deze feestplaat massaal zal meezingen in alle kroegen en feesttenten. BIERTJE EN EEN BITTERBAL, wie kent deze […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nelis Heesbeen sluit de zomer af met nieuwe single MOOIE SENORITA

Dat het leven niet altijd over rozen gaat heeft Nelis Heesbeen onlangs zelf ervaren. Hij stond op het punt om een nieuwe single uit te brengen. Op een gegeven moment kreeg hij het trieste bericht te horen dat een nicht van hem ongeneeslijk ziek was. Zij is overigens binnen twee weken op 43- jarige leeftijd […]

todayseptember 23, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%