News

Nelis Heesbeen sluit de zomer af met nieuwe single MOOIE SENORITA

todayseptember 23, 2022

Background
share close

Dat het leven niet altijd over rozen gaat heeft Nelis Heesbeen onlangs zelf ervaren. Hij stond op het punt om een nieuwe single uit te brengen. Op een gegeven moment kreeg hij het trieste bericht te horen dat een nicht van hem ongeneeslijk ziek was. Zij is overigens binnen twee weken op 43- jarige leeftijd […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Post Title

Geniet van het leven is de titel van de nieuwe single van de Groesbeekse zangeres Helen Liebers en de Nijmeegse zangeres Diana Honig. Het lied gaat over de moeilijke tijden waarin we leven en toch moeten proberen te genieten van het leven. De melodie doet ongetwijfeld oude tijden herleven. Het is voor velen herkenbaar want […]

todayseptember 23, 2022 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%