News

Ron de Ridder brengt nieuwe single JE HEBT ME BELAZERD EN BEDONDERD uit bij Duitse maatschappij

todayseptember 21, 2022

Background
share close

Ron de Ridder heeft in zijn muzikale carrière al met een groot aantal mensen samengewerkt. Onlangs kondigde de uit Nijmegen afkomstige entertainer aan dat hij vanaf nu zijn singles uitbrengt bij de Duitse firma Lucille GMBH. Dat heeft grotendeels te maken met de keuze van zijn vaste producer Leon de Bruijn ( Royal Music Productions […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dennis Jones en Ladies on Mars presenteren I WAS MADE FOR DANCIN

Met I Was Made For Dancin vervolgt de Nederlandse zanger Dennis Jones de samenwerking met het Argentijnse Ladies On Mars. Het is alweer de zevende release van Dennis Jones en Ladies On Mars. Dit keer is er gekozen voor een 2022 nu-disco bewerking van de Leif Garrett klassieker I Was Made For Dancin uit 1979. […]

todayseptember 19, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%