News

Nicky Baegen zet zich met nieuwe single ELKE DAG EEN FEESTJE landelijk op de kaart

todayseptember 21, 2022 1

Background
share close

Nicky Baegen ziet de samenwerking met Rood-Hit-Blauw producties en het team van Sonic Solutions uit Roosendaal als een nieuwe start van zijn muzikale carriere. In het verleden heeft hij al een tweetal singles opgenomen, maar door omstandigheden werd alles op een laag pitje gezet. Met zijn nieuwe single Elke dag een feestje, die geschreven is door Pascal de Vormer […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dyon Verwer komt met uptempo single DAT DOE JIJ

Dyon Verwer heeft nog geen moment spijt gehad van de keuze om in het voorjaar van 2022 contact op te nemen met Frank Verkooyen van The Boom Music Studio. Destijds resulteerde die samenwerking in de feestknaller De nacht is mijn leven. Naast een groot aantal positieve reacties uit alle windstreken van Nederland leverde dat hem […]

todayseptember 21, 2022 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%