News

Farah Lintelo uit haar frustratie in nieuwe single ZO BEN JIJ NIET

todayseptember 21, 2022

Background
share close

Farah Lintelo had nooit verwacht dat ze zoveel leuke reacties zou krijgen op het nummer Zo ben jij niet die ze op YouTube plaatste. Zonder er veel publiciteit aan te geven is deze track een eigen leventje gaan leiden. In korte tijd resulteerde dat in een kleine 2000 views. Dat heeft haar aan het denken […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nicky Baegen zet zich met nieuwe single ELKE DAG EEN FEESTJE landelijk op de kaart

Nicky Baegen ziet de samenwerking met Rood-Hit-Blauw producties en het team van Sonic Solutions uit Roosendaal als een nieuwe start van zijn muzikale carriere. In het verleden heeft hij al een tweetal singles opgenomen, maar door omstandigheden werd alles op een laag pitje gezet. Met zijn nieuwe single Elke dag een feestje, die geschreven is door Pascal de Vormer […]

todayseptember 21, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%