News

Dean Molenaar komt met sublieme dansbare single ALLES WAT IK WIL

todayseptember 21, 2022 1

Background
share close

Alles wat ik wil, lees ik in je ogen. Over die gave zingt Dean Molenaar in zijn tweede single Alles wat ik wil die wederom bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt. Terwijl Dean op het moment van de release nog heerlijk geniet van zijn welverdiende vakantie in Spanje heeft Ronald Visch van RHB ervoor gezorgd dat het vrolijke nummer via diverse […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dyon Verwer komt met uptempo single DAT DOE JIJ

Dyon Verwer heeft nog geen moment spijt gehad van de keuze om in het voorjaar van 2022 contact op te nemen met Frank Verkooyen van The Boom Music Studio. Destijds resulteerde die samenwerking in de feestknaller De nacht is mijn leven. Naast een groot aantal positieve reacties uit alle windstreken van Nederland leverde dat hem […]

todayseptember 21, 2022 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%