News

Patrick van Rijsewijk trakteert op eigen bruiloft zijn vrouw Steffi met gevoelige ballad EEN DAG VOOR ALTIJD

todayseptember 17, 2022

Background
share close

Het was voor iedereen die op 17 september 2022 aanwezig was bij de bruiloft van Patrick van Rijsewijk en Steffi Smits een enorme verrassing toen Patrick speciaal voor haar de ballad Een dag voor altijd ten gehore bracht. Natuurlijk kwamen links en rechts de tissues tevoorschijn om traantjes weg te pinken. Voor Patrick viel er […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Kobus Engels presenteert JE HEBT ME BEDONDERD

Je Hebt Me Bedonderd, dat is de titel van de nieuwe single van Kobus Engels. De titel doet anders vermoeden, maar het liedje is heel erg vrolijk en aanstekelijk. Kobus heeft de 31 jaar oude plaat van Johnny Romein in een nieuw uptempo jasje gestoken. Johnny had het liedje op zijn beurt weer gecoverd van […]

todayseptember 16, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%