News

Leo Nardell haalt met nieuwe single TAKKA TAKKA TA herinneringen van vroeger op

todayseptember 16, 2022

Background
share close

Leo Nardell is helemaal in zijn nopjes met zijn nieuwe single Takka Takka Ta. Met name de vrolijke klanken en het onderwerp spreken hem erg aan. Daarvoor zijn Carlo Rijsdijk en Manfred Jongenelis verantwoordelijk. Zij hebben de oorspronkelijke versie van de Spaanse zanger Paco Paco behoorlijkonder handen genomen. Hij had in 1972 hiermee een zomer-hit […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Henny Thijssen en zus Wilma komen met fantastisch eerbetoon

Wilma maakte als kindsterretje een bliksemcarrière en haar successen leken een gouden toekomst te voorspellen, ze ontving gouden en platina platen en trad op in de grootste shows in binnen en buitenland. Met Roy Black speelde ze mee in een bioscoopfilm en haar jeugd bestond uit optreden, optreden en nog eens optreden. Helaas, zakelijke begeleiding […]

todayseptember 16, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%