News

Henny Thijssen en zus Wilma komen met fantastisch eerbetoon

todayseptember 16, 2022

Background
share close

Wilma maakte als kindsterretje een bliksemcarrière en haar successen leken een gouden toekomst te voorspellen, ze ontving gouden en platina platen en trad op in de grootste shows in binnen en buitenland. Met Roy Black speelde ze mee in een bioscoopfilm en haar jeugd bestond uit optreden, optreden en nog eens optreden. Helaas, zakelijke begeleiding […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Quincy van Moorselaar drinkt vanavond Sonnema

Quincy van Moorselaar uit Bunschoten-Spakenburg is met recht een nieuwkomer en hij doet het gelijk goed. Nadat hij zich links en rechts had laten informeren kwam hij in contact met Roy Otters, die samen met hem het leuke luchtige nummer Vanavond drink ik Sonnema heeft opgenomen. Roy stuurde het nummer door naar Double You Music […]

todayseptember 15, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%