News

Belinda Kinnaer maakt haar fans blij met HAD IK HET MAAR GEDAAN

todayseptember 16, 2022

Background
share close

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is daar de nieuwe single van Belinda Kinnaer. Haar voorliefde voor country en de grote waarde die ze hecht aan vriendschap en gezelligheid vormden de inspiratiebron voor Had Ik Het Maar Gedaan. Belinda: Ik hou van een boodschap in mijn nummers. De tijd gaat snel en […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Quincy van Moorselaar drinkt vanavond Sonnema

Quincy van Moorselaar uit Bunschoten-Spakenburg is met recht een nieuwkomer en hij doet het gelijk goed. Nadat hij zich links en rechts had laten informeren kwam hij in contact met Roy Otters, die samen met hem het leuke luchtige nummer Vanavond drink ik Sonnema heeft opgenomen. Roy stuurde het nummer door naar Double You Music […]

todayseptember 15, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%