News

Quincy van Moorselaar drinkt vanavond Sonnema

todayseptember 15, 2022

Background
share close

Quincy van Moorselaar uit Bunschoten-Spakenburg is met recht een nieuwkomer en hij doet het gelijk goed. Nadat hij zich links en rechts had laten informeren kwam hij in contact met Roy Otters, die samen met hem het leuke luchtige nummer Vanavond drink ik Sonnema heeft opgenomen. Roy stuurde het nummer door naar Double You Music […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jason van Elewout zet DE TENT OP ZN KOP

De naamsbekendheid van Jason van Elewout is de laatste maanden enorm gegroeid. Natuurlijk komt dat grotendeels door zijn deelname aan het SBS6 programma De Hollandse Nieuwe. Ondanks dat hij niet de volkszanger van Nederland is geworden heeft hij wel laten zien waar hij voor staat. Daarnaast hebben dagjesmensen, die een rondvaart over de singels van Breda hebben […]

todayseptember 14, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%