News

Anthony Fokkema brengt persoonlijk album ANTHONY ZINGT LEVENSLIEDJES uit

todayseptember 14, 2022

Background
share close

Anthony Fokkema bestempelt zijn 11 tracks tellende album Anthony zingt levensliedjes als een autobiografische verzamelaar waar hij samen met Manfred Jongenelis met hart en ziel aan heeft gewerkt. Anthony weet dat hij een van de weinige artiesten is die uberhaupt nog een album uitbrengt. Anthony vindt dat het een meerwaarde als zijn fans iets tastbaar in […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Lenie Gerrits komt met nieuwe single

Ook al is Lenie Gerrits al jaren een bekende volkszanger die op vele feesten te vinden is, dit jaar heeft zijn bekendheid een vogelvlucht genomen doordat hij en zijn Brigitte deelnamen aan het tv-programma “Bij ons op het kamp” van RTL5. Met de single “Een jongen van de reis” had hij al een mooie hit […]

todayseptember 11, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%