News

Lenie Gerrits komt met nieuwe single

todayseptember 11, 2022 2

Background
share close

Ook al is Lenie Gerrits al jaren een bekende volkszanger die op vele feesten te vinden is, dit jaar heeft zijn bekendheid een vogelvlucht genomen doordat hij en zijn Brigitte deelnamen aan het tv-programma “Bij ons op het kamp” van RTL5. Met de single “Een jongen van de reis” had hij al een mooie hit […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marco Schouten luistert liever naar zijn eigen gezeik

Rood-Hit-Blauw producties RonaldEen opvallende koptekst, maar het is natuurlijk de titel van de a.s. nieuwe en ludieke single van Marco Schouten. Marco heeft na een goed gesprek gekozen om zijn carriere en dus ook zijn nieuwe feestsingle op het platenlabel van Rood-Hit-Blauw uit te brengen. MarcoIk ben enige tijd geleden het gesprek aangegaan bij Ronald Visch, na […]

todayseptember 10, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%