News

Marco Schouten luistert liever naar zijn eigen gezeik

todayseptember 10, 2022

Background
share close

Rood-Hit-Blauw producties RonaldEen opvallende koptekst, maar het is natuurlijk de titel van de a.s. nieuwe en ludieke single van Marco Schouten. Marco heeft na een goed gesprek gekozen om zijn carriere en dus ook zijn nieuwe feestsingle op het platenlabel van Rood-Hit-Blauw uit te brengen. MarcoIk ben enige tijd geleden het gesprek aangegaan bij Ronald Visch, na […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Hille V komt met uptempo catchy liedje ALS IK JOU LAAT GAAN

Met Als Ik Jou Laat Gaan presenteert Hille V een perfecte opvolger van zijn duet met Grutte Geart Lach Naar Het Leven. De in het Friese Garyp woonachtige zanger heeft in zijn omgeving al de nodige bekendheid weten te verwerven, en wil nu de stap maken naar een landelijke bekendheid. Samen met Arjan Venemann als […]

todayseptember 10, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%