News

Nieuwe zender VIBE RADIO richt zich op de doelgroep 10-35 jaar en jonge ouders

todayseptember 9, 2022 2

Background
share close

Als je van Antoon, Flemming, Snelle, Tabitha, Metejoor of de Jeugd van Tegenwoordig houdt kun je vanaf nu terecht bij Vibe Radio. Deze “Dutch Urban” radiozender is toegevoegd aan het zenderpakket van Nico Silvius die bestaat uit RADIONL, Tukker FM, Joy Radio en Freez FM. VIBE RADIO richt zich hoofdzakelijk op de doelgroep 10-35 jaar […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nieuwe single van Marco Hulsebos is getiteld MARGRIET

Margriet verschijnt deze week als tweede single. Margriet komt van het album Een ode aan 15 vrouwen en 1 konijn dat voor de zomer uitkwam. Een groeidiamant, zo omschrijft Henk Westbroek dit album, waarvan Margriet zijn favoriet is. De eerste single van de ode, Femie, kon rekenen op veel aandacht van RTV Oost. Die aandacht […]

todayseptember 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%