News

Nieuwe single van Marco Hulsebos is getiteld MARGRIET

todayseptember 9, 2022

Background
share close

Margriet verschijnt deze week als tweede single. Margriet komt van het album Een ode aan 15 vrouwen en 1 konijn dat voor de zomer uitkwam. Een groeidiamant, zo omschrijft Henk Westbroek dit album, waarvan Margriet zijn favoriet is. De eerste single van de ode, Femie, kon rekenen op veel aandacht van RTV Oost. Die aandacht […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Robert van Hemert raakt wederom gevoelige snaar

Na zijn winst in het SBS6 programma De Hollandse Nieuwe heeft Robert van Hemert niet stilgezeten.Onlangs dook Robert met Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne de studio in om aan nieuwe muziek te werken, waar al snel Als Ik Huil uitkwam. De opvolger van Het Laatste Huis is wederom een krachtig en gevoelig nummer […]

todayseptember 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%