News

Denise van Boxtel komt met nieuwe single SLAPEN DOEN WE LATER

todayseptember 9, 2022

Background
share close

Met het nummer Slapen doen we later laat Denise een ander geluid horen dan op haar voorgaande singles. Voor de opnames van dit nummer dook zij de legendarische studio Soundwise in om hier te werken met Kirsten Michel, Joost van Leeuwen en Jimmy van den Nieuwenhuizen. Denise van Boxtel over haar nieuwe nummer:” Ik heb […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Robert van Hemert raakt wederom gevoelige snaar

Na zijn winst in het SBS6 programma De Hollandse Nieuwe heeft Robert van Hemert niet stilgezeten.Onlangs dook Robert met Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne de studio in om aan nieuwe muziek te werken, waar al snel Als Ik Huil uitkwam. De opvolger van Het Laatste Huis is wederom een krachtig en gevoelig nummer […]

todayseptember 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%