News

Marco Hagen tekent op RoodHitBlauw Producties na opnemen mooie nieuwe single

todayseptember 8, 2022

Background
share close

Voor Marco Hagen is zingen een uit de hand gelopen hobby. Zijn nieuwe single is een cover op de hit van Kadanz Dagen dat ik je vergeet. Dit lied werd door Marco opgenomen bij Studio Evolution van Marco Luesink. Marco Hagen:Ik werd door een neef in contact gebracht met platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties in Nijkerk. Neef Richard Bouwman is […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Ricardo Stienstra vervolgt succesvolle muzikale start met uptempo single ALS IK DANS MET JOU

Ricardo Stienstra was eigenlijk van plan om pas in 2023 de opvolger van zijn debuutsingle Mooier dan de mooiste uit te brengen. Vanwege de enorme positieve reacties op deze plaat nam hij contact op met dezelfde mensen die hem met zijn eerste single goed op weg hadden geholpen. Naast tekstschrijver Hans Louws, opnamestudio Sonic Solutions, cameraman Ron Schmid maakt […]

todayseptember 7, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%