News

Corry Geerlings presenteert vol trots nieuwe single IK HEB MIJN HART AAN JOU VERLOREN

todayseptember 7, 2022 2

Background
share close

De kans is groot dat het aantal boekingen voor Corry Geerlings zal stijgen na de lancering van zijn nieuwe single Ik heb mijn hart aan jou verloren. Zijn voorgaande plaat verscheen in oktober 2021. Vanaf dat moment kwam Corry in een situatie terecht waardoor hij zich een tijdje volledig terugtrok. Zijn opa overleed aan de […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Johnny Anders met remake van Johnny Jordaan klassieker PIKKETANUSSIE

Volkszanger Johnny Anders brengt een ode aan de Amsterdamse liedjes en de zangers van weleer met een eigentijdse remake van de Johnny Jordaan klassieker PIKKETANUSSIE. Johnny Anders timmert al jaren aan de weg en ontroert mensen met zijn opvallende stem. De zingende schoorsteenveger wordt vaak vergeleken met zanger Willy Alberti omdat de klankkleur van zijn stem vrijwel hetzelfde is. Johnny Anders ziet Willy […]

todayseptember 5, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%