News

Hessel en Ineke presenteren gezellige nieuwe single JOUW WERELD IS DIE VAN MIJ

todayseptember 4, 2022

Background
share close

Het publiek dat aanwezig was bij de fan-middag van Hessel en Ineke welke plaatsvond op zondag 4 september 2022 in de Huifkar te Putten werd getrakteerd op een gezellige muzikale middag. Veel van hen hadden die ochtend op Facebook het bericht van Hessel en Ineke gelezen dat tijdens dit festijn om 17.00 uur de nieuwe […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Mel en Den blijven de mensen verrassen zonder het te weten

Mel en Den komen ze met een lied die door kenners en critici opvallend goed van kwaliteit genoemd wordt, zowel de productie als de zang. Je hoort Mel op een heel ander niveau zingen en het is zeker opvallend van kwaliteit te noemen. Dit lied “Zonder het te weten ” van Pierre Kartner, ontroerde Mel […]

todayseptember 2, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%