News

William Burg kan met ZE SPEELDE BLUE BAYOU rekenen op veel airplay

todayseptember 2, 2022

Background
share close

Het kan zijn dat als je de titel van de nieuwe single Ze speelde Blue Bayou van William Burg hoort je denkt dat dit een hedendaagse bewerking is van de Roy Orbison klassieker Blue Bayou. Zo gek is dat niet, want de éne na de andere cover wordt tegenwoordig uitgebracht. Het zal dan ook een […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

ACHTER DE KLINK VAN DE KROEG van Ben Kok swingt de pan uit

Ben Kok heeft met z’n nieuwe single ‘Achter de klink van de kroeg’ een enorme feestplaat in handen waarmee zijn naamsbekendheid wel eens in één keer kan groeien tot ongekende hoogte. Net zoals de ‘Stenen op het plein’ waar René Karst vijf jaar geleden over zong, ontstaan achter de deur van de kroeg natuurlijk ook […]

todayaugustus 31, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%