News

Raymon Hermans schrijft nieuwe single ALLEEN MAAR MET JE DANSEN voor Sam Vanvelthoven

todayseptember 2, 2022 1

Background
share close

Ook Sam Vanvelthoven heeft inmiddels de baard in de keel gekregen. Tijdens de opname van de Kerstsingle, die eind 2021 verscheen, was al te horen dat zijn stemgeluid iets aan het veranderen was. Het kinderstemmetje is voorgoed verleden tijd en dat is duidelijk te horen als je naar z’n nieuwe single Alleen Maar Met Je […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

ACHTER DE KLINK VAN DE KROEG van Ben Kok swingt de pan uit

Ben Kok heeft met z’n nieuwe single ‘Achter de klink van de kroeg’ een enorme feestplaat in handen waarmee zijn naamsbekendheid wel eens in één keer kan groeien tot ongekende hoogte. Net zoals de ‘Stenen op het plein’ waar René Karst vijf jaar geleden over zong, ontstaan achter de deur van de kroeg natuurlijk ook […]

todayaugustus 31, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%