News

ACHTER DE KLINK VAN DE KROEG van Ben Kok swingt de pan uit

todayaugustus 31, 2022

Background
share close

Ben Kok heeft met z’n nieuwe single ‘Achter de klink van de kroeg’ een enorme feestplaat in handen waarmee zijn naamsbekendheid wel eens in één keer kan groeien tot ongekende hoogte. Net zoals de ‘Stenen op het plein’ waar René Karst vijf jaar geleden over zong, ontstaan achter de deur van de kroeg natuurlijk ook […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Justen de Wildt vervolgt succesvolle carriere met hedendaagse versie van DE BAJESKLANT

Justen de Wildt had nooit verwacht dat zijn vorige single Esmeralda zo een grote hit zou worden. Maandenlang was deze piratenkneiter, die door het team van Sonic Solutions in een nieuw jasje werd gestoken, bij veel Nederlandstalige radiostations een van de meest gedraaide platen. Daarnaastkreeg Justen door zijn deelname aan het SBS6 programma De Hollandse Nieuwe heel […]

todayaugustus 31, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%