News

Volendamse band J-Nius komt met nieuwe single GA DOOR

todayaugustus 30, 2022

Background
share close

Ga Door, dat is de titel van de nieuwe single van de Volendamse band J-Nius. De band is weer terug, en hoe. De trein rijdt weer en dat voelt heerlijk. Want op het moment dat de vorige single Daar Ga Ik Weer uitkwam, de videoclip veelvuldig werd getoond en er interviews bij radiozenders stonden gepland, […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Robert Pater blaast GINA nieuw leven in

Met Gina levert de populaire zanger Robert Pater een nieuwe kraker van jewelste af, en dendert de hit-trein voort. Voor de nieuwe single ‘Gina’ dook Robert wederom de studio in met Harald Queens en wordt er nieuw leven geblazen in de oude hit van Tony Bass die met dit door Jack de Nijs (Jack Jersey) […]

todayaugustus 27, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%