News

Richard van der Weide presenteert oergezellige Piraten Wals Medley

todayaugustus 30, 2022

Background
share close

De mensen die Richard  van der Weide kennen kijken er niet vreemd van op dat hij een Piraten Wals Medley heeft uitgebracht met een 3-tal nummers te weten De IJsbeer, Mijn pappie is een piraat en In een poep en een zucht. Normaal gesproken neemt de Groningse feest en volkszanger in z’n eigen homestudio af […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Robert Pater blaast GINA nieuw leven in

Met Gina levert de populaire zanger Robert Pater een nieuwe kraker van jewelste af, en dendert de hit-trein voort. Voor de nieuwe single ‘Gina’ dook Robert wederom de studio in met Harald Queens en wordt er nieuw leven geblazen in de oude hit van Tony Bass die met dit door Jack de Nijs (Jack Jersey) […]

todayaugustus 27, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%