News

Steffany komt met tweede Nederlandstalige single IK LAAT OM JOU GEEN TRANEN MEER

todayaugustus 26, 2022

Background
share close

Met haar nieuwe single Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer laat Steffany een nieuwe kant van zichzelf zien. De single is geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar en gaat over het beëindigen van een relatie omdat deze niet meer werkt. “Soms lopen dingen niet zoals je ze het zelf van tevoren bedacht had […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Sander Kwarten spreekt zonder woorden

Spreken zonder woorden, oftewel je ogen het werk laten doen en blindelings de "prooi" achternagaan. Daarover zingt Sander Kwarten in zijn nieuwe single Spreken zonder woorden die verschijnt bij Cornelis Music. Sander plukt ook deze keer de vruchten van de samenwerking die dit platenlabel heeft met hoog aangeschreven tekstschrijvers en producenten van de Nederlandstalige muziek. […]

todayaugustus 26, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%